blog-logo

Călin Moldovan, antrenor FC Braşov: „Vom da ultima picătură de energie pentru a redresa situația”

Călin Moldovan, antrenor FC Braşov: „Vom da ultima picătură de energie pentru a redresa situația”

Cu 7 înfrângeri consecutive, FC Braşov se află într-o situație delicată. În etapa a 15-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov va întâlni, joi seara, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Buzău, echipă antrenată de Cristi Pustai şi aflată pe locul 5. Antrenorul brasovenilor, Calin Moldovan, a vorbit, astazi, într-o conferinta de presa, despre duelul de joi.

Venim după un eşec cu Timişoara care, normal, nu ne-a căzut bine, mai ales prin felul în care am primit golul. Cu atât mai mult cu cât am jucat bine până la primirea golului. Echipa a făcut risipă de efort, a avut atitudine, a avut voință, nu le pot reproşa nimic băieților. Din păcate, noi am comis prima greşeală decisivă, care a stabilit învingătoarea. După primirea golului ne-am pierdut din luciditate, din organizare, din concentrare.

Până la primirea golului, jocul echipei ne dă speranțe! Eu am încredere mare că vom reuşi să redresăm situația, care nu este deloc confortabilă ci e chiar complicată. Dar şi sistemul competițional ne avantajează şi sunt convins că vom reuşi, cu multă muncă, să ieşim din acest impas. Ceea ce pot să vă garantez e că vom lupta până la capăt şi echipa nu va ceda niciun moment. Ne vom da ultima picătură de energie ca să scoatem echipa din această serie nefavorabilă de rezultate.

Ne aşteaptă un joc dificil la Buzău, cu una dintre echipele bune ale campionatului. Cu jucători experimentați pentru nivelul ligii a doua, cu un antrenor despre care nu mai avem ce zice. Nu mai are rost să vorbim despre experiența şi valoarea lui Cristi Pustai. Dar vom merge să scoatem un rezultat pozitiv pentru noi. Totul depinde de noi. Nu ne interesează că şi ei au pierdut. Ceea ce este cert e că nu vom ceda nicio secundă, nici măcar un metru nu vom ceda în această luptă pentru a redresa echipa. Ne afectează cele 7 înfrângeri consecutive, dar avem potențial, caracter şi putere să ieşim din această situație complicată. Ultimele două meciuri le vom folosi pentru a obține cât mai multe puncte„, a precizat Călin Moldovan.

Alte articole:   Kids Tâmpa U15, succes important, la Codlea, în Liga Elitelor

Pentru meciul de la Buzău, Călin Moldovan nu se va putea baza pe Marius Burlacu. Acesta este, în continuare, accidentat. FC Braşov este pe locul 16, cu 9 puncte.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate