blog-logo

O victorie şi un eşec pentru juniorii de la FC Braşov!

O victorie şi un eşec pentru juniorii de la FC Braşov!

Rezultate împărţite pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul Naţional. La Under 17 victorie, la U19 înfrângere.

În acest weekend s-a disputant etapa a 3-a din play-off-ul Campionatului Naţional de Fotbal destinat juniorilor de Under 17 şi Under 19. “Juniorii mici” au trecut cu scorul de 3-0 în deplasare de Grupul Şcolar Agricol Nucet, iar “cei mari” au fost învinşi de Petrosport Ploieşti, cu acelaşi scor 3-0.
Juniorii de Under 17 au jucat sâmbătă şi au făcut un meci foarte bun. Au trecut cu 3-0 de Nucet şi şi-au păstrat astfel locul trei în clasament. Pentru braşoveni au marcat: Sima, Poloşan şi Florescu.


“A fost o partidă viu disputată, cu o formație arțăgoasă, bătăioasă. A fost un adevărat derby pentru locul trei. Jucătorii au înțeles importanța meciului și am fructificat la maxim oportunitățile ivite. Am stat foarte bine defensiv, cu un joc susținut, cu o mare risipă de efort, cu schimbări inspirate. Un lucru de remarcat este jocul în teren al lui Florescu care a culminat cu marcarea golului trei, gol cu o lovitură de cap după un corner. Mă bucur pentru copii, pentru victorie, pentru moralul lor după înfrângerea din etapa trecută”, a spus Levi Mihok.
Antrenorii braşoveni au început în formula: Sandor, Poloşan, Păscuţă, Pop, Szasz Robert, Drîngă, Popescu, Sima, Szabo, Frumosu, Patrascu. Au mai jucat: Szasz Eduard, Florescu, Veriguţ, Chiţu şi Gavrilă. Rezerve neutilizate: Sebe, Tudose Marco şi Tudose Mario.
Juniorii de Under 19 au pierdut duminică meciul din deplasare cu Petrosport Ploieşti, scor 0-3.
Pentru acest meci au fost convocaţi: Baragoană, Dumitrașcu, Biro, Manta, Străinescu, Maxim, Torok, Mitroi, Pîrvu, Solovăstru, Tărăboanță, Rezmerița, Matifelean, Florescu, Pătrașcu şi Szabo.
Etapa viitoare cele două echipe joacă tot în deplasare, la CSS Braşovia.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate