blog-logo

O firmă de curierat transporta coletele noaptea pentru a nu fi sancționată pentru lipsa permiselor de liberă trecere

O firmă de curierat transporta coletele noaptea pentru a nu fi sancționată pentru lipsa permiselor de liberă trecere

Poliția Locală a intensificat controalele privind deținerea de permise de liberă trecere pentru mașinile de mare tonaj care intră în Brașov.

Conform Regulamentului pentru eliberarea și folosirea permiselor de liberă trecere, vehiculele care depășesc un anumit tonaj au obligația de a deține un permis LT eliberat de Primăria Brașov, unde este înscris tonajul și traseul.

În ultimele zile s-au aplicat 36 de amenzi contravenționale, cu un total de peste 38.000 de lei, Poliția locală urmând să continue controalele la toate intrările din oraș în perioada următoare.

Prima acțiune s-a desfășurat în perioada 14-16 noiembrie în zona Carpaților – Poienelor – prelungire Poienelor – Drumul de Sud-Est. În cele două zile au fost date 36 de sancțiuni, în cuantum de 37.980 de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Două medalii de bronz pentru floretiștii brașoveni
 1. Domnule Sebastian Dan, de ce denaturati adevărul și nu spuneți adevărul ca toate acele amenzi au fost date conducătorilor auto și nici de cum firmei de curierat, firma de curierat care are un acord de libera trecere cu primăria Brașov, iar conducătorii auto care făceau transport pt.cargus au fost amendați cu suma de 1500 lei.
  Dar na când sunteți plătit de primărie trebuie sa dați bine la poza.
  Best regards George

  Reply
  • adevarul este ca aceste informatii le-a transmis primaria Brasov. daca minte aparatul de comunicare al primarului Coliban, mintim si noi….

   Reply
   • Nea Sebi, daca te mint aia tu ne minti mai departe? De ce nu verifici vrajeala? Pai eu cetatean naiv, ma gandesc ca daca nea Sebi pretinde si chiar este ziarist, se cheama ca stie ce scrie. Atunci la ce sa mai citim gazetaria online? Nu mai bine citim direct comunicatele de presa?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.