blog-logo

ADI ISO MEDIU continuă campania Eco Atitudine în școlile din județ

ADI ISO MEDIU continuă campania Eco Atitudine în școlile din județ

Campania EcoAtitudine continuă în judeșul Brașov. Aceasta se desfășoară la nivel național, alături de cele mai importante instituţii ale statului care activează în domeniul protecţiei mediului, îşi propune schimbarea unor mentalităţi care să determine atitudini eco.

Mai exact, ADI ISO Mediu dorește ca în sălile de clasă din județ să fie amplasate coșuri speciale pentru reciclarea hârtiei și a plasticului. Astfel, copiii vor fi învățați cum să recicleze corect deșeurile și cum să aibă o atitudine eco. La nivelul județului, campania este susținută de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov.

Iată școlile unde ADI ISO Medeiu a distribuit / distribuie seturi de cutii pentru colectare selectivă a deșeurilor.

Alte articole:   De Ziua Națională a României se dă startul Sărbătorilor de iarnă la Săcele

„Avem în vedere implicarea activă a elevilor, profesorilor și locuitorilor din localitățile înscrise în proiect, în activități de voluntariat privind protecția mediului, precum și creșterea nivelului de informare și conștientizare cu privire la problematica colectării selective și reciclării deșeurilor în rândul elevilor și responsabilizarea acestora prin implicarea activă într-o competiție pozitivă”, spune Liviu Burnariu, președintele ADI ISO Mediu Brașov.

În ceea ce îi privește pe copii, campania de conștientizare a fost structurată pe ideea de super eroi. Fiecare tip de deșeu reciclabil are la bază un super erou care îi ajută pe micuți să arunce deșeurile selectiv. Astfel, elevii vor învăța mult mai ușor cum să proteje mediul înconjurător.

Alte articole:   Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru luna decembrie

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate