blog-logo

Oră de educație rutieră, în 2 școli din Brașov

Oră de educație rutieră, în 2 școli din Brașov

Elevii din 2 instituții de învățământ ale municipiului Brașov vor participa vineri la „Ora de educație rutieră”, o inițiativă a Asociației EDIT, în parteneriat cu Poliția Română.

În 50 de minute de curs, un reprezentat al asociației cu formare psihopedagogică și un agent de poliție vor transmite elevilor, într-o manieră adaptată vârstei, informațiile de bază privind siguranța participanților la trafic.

Orele de educație rutieră vor avea loc vineri, 19 noiembrie, la Școala Gimnazială Nr. 27 „Anatol Ghermanschi”, în intervalul orar 8:00-11:00, cu elevii clasei a III-a și la Colegiul Național Nicolae Titulescu, în intervalul orar 9:00-12:00.

Ora de educație rutieră este o inițiativă care face parte din Programul Național „România în Siguranță”, inițiat de Asociația EDIT, un program de educație care urmărește instruirea și informarea copiilor, tinerilor și adulților în ceea ce privește educația pentru siguranță. Programul își propune să ajungă, cu lecții de educație rutieră și prim-ajutor, la 5.000 de elevi din București și din țară, până la sfârșitul anului, și la peste 500.000 de copii și adolescenți, în următorii trei ani.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Săcele vrea să cumpere autobuze electrice

Leave a Reply

Your email address will not be published.