blog-logo

FOTO Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson, filmează la Cabana Bâlea Lac

FOTO Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson, filmează la Cabana Bâlea Lac

Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în aceste zile în România scene din producţia „Legenda lui Ochi”, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş.

Actriţa britanică Emily Watson şi actorul american Willem Dafoe au poposit, marți, la Cabana Bâlea Lac, iar proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu cei doi artiști.

Potrivit proprietarului cabanei, pentru filmări a fost adusă şi o turmă de oi, pentru a crea atmosfera dorită de realizatorii peliculei.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii, relatează Agerpres.

Alte articole:   Modificări de traseu pe mai multe linii RATBV, de 1 Decembrie

„Legenda lui Ochi” urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act.

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Cabanei Bâlea Lac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate