blog-logo

Femeie bătută de concubin

Femeie bătută de concubin

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 15 noiembrie 2021, în jurul orei 01.10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 ani din localitatea Mândra, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 45 ani, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.