blog-logo

VIDEO Dacă nu avem parte de administrație publică, măcar de caterincă pe bani publici

Primarul Allen Coliban are și el o jucărie, automatul PETrică, unde brașovenii se duc să lase bidoanele goale si primesc bilete pentru transportul RATBV. Și cum nu se trag vânturi primariale fără să le posteze piariștii din Primărie pe social media, a venit rândul specialistului TikTok să se afirme. Ăla angajat de metropolitani și plătit din bani publici să muncească cu sârg la imaginea celui mai gopodar primar de pe Facebook.

Așa se face că, pe contul oficial de TikTik al Primăriei Brașov, persoane posibil frustate sexual, au postat videoclipul de mai jos. Gurile rele spun că realizatorul și-ar fi luat și o mustrare scrisă cu avertisment, pentru că pițipoanca animată care își leagănă provocator șoldurile și își scutură bucile ar fi trebuit să aibă părul vopsit roz, culoarea oficială feminină la USR.

Alte articole:   Potrivit bătrânilor, în seara de Sf. Andrei spiritele ies în lume iar oamenii se apără de cele rele cu ajutorul vrăjilor și a usturoiului

Dar, deh, nimeni nu-i perfect.

În altă ordine de idei, Uniunea Salvați Reciclabilele a anunțat că va face o dezbatere publică pe Facebook și pe Zoom, pentru că în sala de ședințe a Consiliului Local există riscul ca unii consilieri ajunși în funcție după ce au salvat România să te dea afară. Salvatorii reciclabilelor vor să facă o campanie intensivă în rândul persoanelor de pe centura Brașovului, unde există animatoare precum cele din animația alăturată. Acestea trebuie să promoveze în rândul clienților politicile sănătoase de reciclare ale Uniunii.

P.S. Masculii de la Salvați Reciclabilele încă stau de veghe la automatul din Livada Poștei, așteptând să vină pițipoancele cu peturi și cu doze goale, ca să primească bilete RATBV.

Alte articole:   Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate