blog-logo

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului VIDEO

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului VIDEO

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului din Brașov. Copacul a fost recoltat din pădurea din Poiana Brașov (Poiana Mică) de către reprezentanții Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt.

Bradul are o înălțime de 25,5 metri și, conform studiului realizat de Facultatea de Silvicultură, are vârsta de 53 de ani (creștere în diametru = 12, 73 mm/an) creștere regulată, excentricitate redusă (creștere dreaptă in plan vertical).

În următoarele zile acesta va fi impodobit cu globuri verzi, roșii, argintii si aurii, care sa ne ducă cu gândul la bradul de Craciun clasic, iar luminițele vor fi in culori calde, ca simbol al magiei sărbătorilor de iarnă. Anul acesta sărbătorile de iarnă vor începe in 29 noiembrie.

Alte articole:   VIDEO O altfel de idee pentru construcția unui giratoriu. Ce părere aveți?

Zonele în care Primăria Brașov va împodobi brazi de Crăciun în muncipiul Brașov sunt următoarele: Piața Sfatului; Piața Unirii; parcul Nicolae Titulescu; parcul din Centrul civic; Griviței, în zona grupului statuar Horea, Cloșca și Crișan; Bartolomeu, la locul de joacă de pe str. Agricultorilor; parcul Tractorul, lângă patinoar; cartierul Craiter, str. Hărmanului – Pavilioanele CFR, vizavi de Autogara 3; cartierul Valea Cetății, în parcul Trandafirilor; cartierul Astra, parcul Someșul; cartierul Triaj, parcul str. Pașcani; cartierul Noua, la lac; Stupini, str Fundăturii.

Distribuie dacă îți place!
  1. Szekeres Iuliana 25 noiembrie 2021, 4:24 PM

    Sunt fericita ,anul acesta 2021 face bradul de craciun la Piața Sfatului ❤️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.