blog-logo

11 noiembrie 2021

LUCRĂRI DIN FONDURI EUROPENE FINALIZATE, LA MOIECIU 

Contractul de Lucrări nr. 10F, cu titlul  “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și canalizare, inclusiv stații de pompare apă uzată în Moieciu – Etapa I ” a fost finalizat. Valoarea lui a fost de aproximativ 7,51 milioane de lei, fără TVA. Durata acestui contract a fost de aproximativ 2 ani, la care se adaugă  și perioada de notificare a defecțiunilor. 

Lucrările din cadrul acestui contract au constat în următoarele:

  • Extinderea sistemului de distribuţie a apei, prin construirea unei reţele noi de distribuţie, cu lungime de 4,42 km, montarea a 8 cămine de vane, 220 branşamente şi 20 de hidranţi
  • Extinderea sistemului de canalizare, prin construirea unei reţele noi, cu lungime de 4,31 km, montarea a 74 cămine de vizitare şi 221 racorduri
Alte articole:   Evenimente organizate de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, în Brașov

            După implementare, aceste lucrări vor îmbunătăți calitatea vieții în localitatea Moieciu, prin accesul la servicii de apă și canalizare la standarde europene. 

CL10F face parte din Proiectul „Fazarea proiectului Reabilitarea şi extinderea sistemelor de apă şi canalizare în judetul Braşov/regiunea Centru/România” şi este finanţat  din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Populația din localitatea Moieciu a fost informată periodic pe tema progresului lucrărilor și a importanței lor. Compania Apa Brașov continuă să investească în infrastructura comunităților mai mici, pentru îmbunătățirea calității vieții, protejarea sănătății populaţiei şi a mediului înconjurător. 

                                                                                          Persoană de contact: 

  •        Doru Șopterean, 
  •        Manager de proiect 

                                                                                          E-mail: dorusopterean@apabrasov.ro

Alte articole:   Brașovul, pe locul al IV-lea în țară în ceea ce privește numărul salariaților

                                                                                                                           Telefon: 0745.352.149

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.