blog-logo

Scrisoarea cititorului: Noul bulevard Brașov – Sânpetru sau cum vând electoratului vise frumoase primarii usr

Scrisoarea cititorului: Noul bulevard Brașov  –  Sânpetru sau cum vând electoratului vise frumoase primarii usr

Pentru cei ce nu au înțeles tehnicile de manipulare publica ale usr:

1. Coliban primarul dă Brașov împreuna cu Arhire primarul dă Sanpetru au semnat un acord pentru construirea unui bulevard ce va uni cele doua comune. Nimic rău pana aici.

2. Este un acord de intenție, pentru că nu există bani pentru construirea reală a acestui bulevard. Este ca și cum am semnat eu un acord cu NASA că voi zbura pe lună. Adică sună frumos pe hârtie, dar nu se va realiza niciodată .

3. Ambii primari de la Usere au declanșat o mega campanie publicitară de parcă au construit deja o autostradă ce unește Viena de Sanpetru. Ghinion ! In realitate au semnat trei hârtii , adică au realizat un consum de 0,001 miligrame de cerneală, după o muncă de un an și peste 13 salarii încasate de ambii primari. Iar salariile alea nu sunt deloc simbolice !

Alte articole:   Un liceu din Rupea împlinește 100 de ani. Ce evenimente sunt organizate cu această ocazie?

4. Cei doi primari au uitat că trebuie să anunțe proceduri de expropriere , ceea ce înseamnă juridic vorbind cam 3-5 ani de așteptare. Cu alte cuvinte, le mai trebuie cel puțin un mandat numai ca să ajungă in stadiul de licitație publică.

5. Ambii primari nu știu care e sursa de finanțare, așa că au vândut populației niște vise frumoase, mai ales pe fondul presiunilor declanșării strțngerii de semături pentru referendumul de demitere de la Brasov și pe al incompetentei demonstrate de primarul din Sanpetru ! Drumurile se fac pe bani, nu pe fumuri și vise.

6. Ideea in sine a aparținut lui Scripcaru (subalternilor lui), preluată de Rusu și cam atât. Nicio clipa nu a fost un proiect userist , până și cerneala cu care au semnat acordul fiind cumpărată pe vremea foștilor primari.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

7. Ca de obicei USR face campanie pe iluzii de viitor, nicidecum pe proiecte real realizate și implementate .

8. Ambii primari useristi parca sunt făcuți de aceeași mama doar ca tatii diferă un pic. Mai avem puțin și aniversăm un an și jumătate de insuccese!

  • Cu stimă,
  • Adrian Buzatu, Sânpetru
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.