blog-logo

Primăria Bran cumpără tablete și laptopuri pentru elevi și cadrele didactice

Primăria Bran cumpără tablete și laptopuri pentru elevi și cadrele didactice

Primăria Bran a publicat în sistemul electronic de achizțiii publice anunțul privind respectiv tablete pentru uz școlar, laptopuri, camera web videoconferinta, table interactive, router wireless, sisteme all-in-one, in cadrul proiectului „Achizitia de echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv tablete, echipamente si dispozitive necesare activitatii didactice pentru elevii si cadrele didactice din învatamântul preuniversitar”.

Achziția este împărțită în două loturi. Lot 1 – 303 tablete scolare cu internet – 292.807,08 RON fara TVA, și Lot 2 – echipamente IT de uz scolar – 396.491,69 RON fara TVA, după cum urmeză: laptop – 35 buc, sistem all-in-one – 21 buc, cameră web videoconferință – 21 buc, tablă interactivă – 21 buc, router wireless – 21 buc.

Alte articole:   Doar două studente au solicitat să se angajeze part-time la cantina Universității Transilvania

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca în ultimii 3 ani de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor a livrat, la nivelul unui contract sau a mai multe contracte, produse similare de natura si complexitate similara/comparabila sau superioara cu produsele care fac obiectul contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 decembrie 2021, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.