blog-logo

În județul Brașov, 114 școli și grădinițe din 194 încep fizic școala. Lista unităților școlare care încep cursurile față în față

În județul Brașov, 114 școli și grădinițe din 194 încep fizic școala. Lista unităților școlare care încep cursurile față în față

Potrivit Inspectoratului Șocolar Județean (IȘJ) Brașov, până în 4 noiembrie, rata de vaccinare în rândul personalului angajat în unitățile școlare din județul Brașov depășea 50%.

Mai exact, din 7.728 de angajați, 4.143 sunt vaccinați cu cel puțin o doză. Acest lucru înseamnă că un procent de 53.61% din personalul unităților de învățământ din județul Brașov, s-au imunizat până în 4 noiembrie.

Astfel, numărul școlilor și grădințelor care au peste 60% dintre angajați vaccinați este de 114 din 194, adică 58.8%. (În listă apar 195 de unități de învățământ, dar unul este Centrul Județean de Excelență Brașov)

Cea mai mare rată de vaccinare de 100% este la Grădinița cu program normal nr. 4 din Brașov, iar cea mai mică rată de vaccinare o are Centrul Școlar pentru educație Incluzivă din Făgăraș – 10,58%.

Alte articole:   Două zile de distracție, de Ziua Copilului, la Făgăraș 

Lista completă a unităților de învățământ din județul Brașov care reîncep de astăzi, 8 noiembrie, cursurile cu prezenţă fizică poate fi consultată AICI.

Raportarea cadrelor didactice vaccinate împotriva COVID-19 vine în urma deciziei autoritățile de a deschide numai școlile în care majoritatea profesorilor sunt imunizați, respectiv unde rata de vaccinare e mai mare de 60%.

Amintim că structura anului școlar 2021-2022 se schimbă în timpul anului școlar, după ce autoritățile au trimis elevii în vacanță forțată în perioada 27 octombrie – 7 noiembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.