blog-logo

Ratele de vaccinare a angajaților din școlile și grădinițele din județul Brașov

Ratele de vaccinare a angajaților din școlile și grădinițele din județul Brașov

Şcolile au început să afişeze pe site-urile proprii ca urmare a instrucţiunilor transmise de ministerul Educaţiei, rata de vaccinare în rândul angajaţilor, profesori dar şi personal nedidactic.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Șocolar Județean (IȘJ) Brașov, rata de vaccinare în rândul personalului angajat în unitățile școlare din județul Brașov este de 53.61%.

Mai exact, din 7.728 de angajați, 4.143 sunt vaccinați cu cel puțin o doză.

Cea mai mare rată de vaccinare de 100% este la Grădinița cu program normal nr. 4 din Brașov, iar cea mai mică rată de vaccinare o are Centrul Școlar pentru educație Incluzivă din Făgăraș – 10,58%.

Potrivit IȘJ Brașov, procentajul angajaților vaccinați din aparatul propriu al instituției este 81,1%. Adică, 30 din totalul celor 37 de angajați sunt vaccinați.

Alte articole:   Carrefour România retrage de la comercializare un sortiment de stafide 

Lista cu ratele de vaccinare ale școlilor și grădinițelor de stat din județul Brașov poate fi vizualizată AICI.

Amintim că redeschiderea cu prezență fizică a școlilor ar putea să fie condiționată și de rata de vaccinare a angajaților din fiecare școală în parte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.