blog-logo

publicitate

I.T.M Braşov a descoperit, în luna octombrie, 25 de persoane care lucrau ,,la negru”

I.T.M Braşov a descoperit, în luna octombrie, 25 de persoane care lucrau ,,la negru”

Având în vedere Strategia Națională privind reducerea incidentei muncii nedeclarate, inspectorii de munca brașoveni au efectuat , în luna octombrie,  un număr de 179 controale, fiind  depistate 25 persoane care desfășurau muncă nedeclarată pentru care  un număr de 5 angajatori au fost sanctionați  cu  amenzi  în valoare de 150.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.905/2017 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 179 de controale,  în urma cărora au fost aplicate 5 sancțiuni ( 5 avertismente scrise).

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă  în domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 35.000 lei.

Tot în luna octombrie, în domeniul securității și sănătății în muncă,  inspectorii au efectuat un număr de 168 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr  de 24 angajatori cu amenzi în valoare de 39.000 lei si 29 de avertismente.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.