blog-logo

Femeie bătută de fratele ei

Femeie bătută de fratele ei

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 02 noiembrie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fratele său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov bărbatul, în vârstă de 41 ani, ar fi agresat-o fizic pe sora sa, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.