blog-logo

USR face recrutări de personal pentru Primăria Brașov

USR face recrutări de personal pentru Primăria Brașov

Primăria condusă de Allen Coliban nu este o instituție credibilă în ochii brașovenilor și nu numai, pentru că, dacă nu se angajează pilele și oamenii de casă ai USR pe ușa din dos de la metropolitană, lumea nu se îngrămădește să se angajeze pe posturile libere.

Dacă în urmă cu câteva luni USR făcea apel la brașovenii cu experiență în administrația publică să se înscrie în partid, ca să le umple golurile pentru posturile numite în administrație, obținute în urma negocierilor politice de la acea vreme, problema s-a acutizat se pare.

Totul este să meargă cineva să se angajeze la Primărie, că, poate-poate, se mai întâmplă ceva și în orașul ăsta, că li s-a cam aplecat brașovenilor de atâtea jurnale primariale fără să se întâmple nimic concret. Doar laude că avem cel mai mare buget local după 1989, iar la final de an să vedem că există un excedent bugetar pentru că banii nu sunt cheltuiți… înseamnă că există o problemă majoră de management adminsitrativ, cu sau fără potențiala consilieră personală penală a primarului pe care o vrea city manager.

Alte articole:   Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru luna decembrie

După cum se vede, cadrele USR nu pot aduce niciun plus în privința gradului de competență și profesionalism în cadrul Primăriei Brașov, dacă nu sunt angajate fără concurs de funcționar public prin metropolitană.

De unde, învățătura de minte: să faci gargară și să înjuri electoral pe Facebook nu este totuna când trebuie să pui osul și (dacă există) neuronul la muncă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate