blog-logo

Accesul în sediul Direcției de Servicii Sociale Braşov NU este condiționat de prezentarea certificatului verde!

Accesul în sediul Direcției de Servicii Sociale Braşov NU este condiționat de prezentarea certificatului verde!

Accesul persoanele îndreptățite la servicii și beneficii sociale nu este condiționat de existența și prezentarea certificatului verde, a unei dovezi că persoana respectivă se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau a unui rezultat negativ la unul dintre testele COVID-19, RT-PCR sau antigen.

Pentru a nu prejudicia drepturile potențialilor beneficiari, activitatea este organizată în condiții de siguranță atât pentru persoanele vaccinate, testate și vindecate de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, cât și pentru persoanele care nu se încadrează în aceste categorii.

Aceste precizări sunt cu atât mai importante pe fondul derulării activității de preluare/depunere a cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, cât și a Campaniei „Dar din suflet pentru seniori”. În condiții de siguranță maximă suntem pregătiți să răspundem tuturor solicitanților de prestații sociale care se adresează instituției noastre în această perioadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate