blog-logo

Concept nou în bussines-ul videochat-ului la Brașov!

Concept nou în bussines-ul videochat-ului la Brașov!

Reprezentanții PINK STUDIO vin cu vești bune,  în mod special, pentru studente cărora le vor plăti facultatea, în perioada de contract. Astfel, fetele cu vârste de peste 18 ani, se pot angaja pe durata studiilor, fără să se gândescă la costuri, dacă urmează o facultate, fie ea la stat sau la privat.

Programul este flexibil, ceea ce le oferă posibilitatea să participe atât la cursuri, cât și la examene. Job-ul poate fi part-time, așa că, implicarea în studiu nu va avea de suferit. 

„Ne-am gândit la acest nou concept, pentru a le oferi fetelor, viitoarelor noastre angajate, șansa de a urma studiile unei facultăți, fără a duce grija banilor.  Este o metodă prin care vrem să atragem în echipa noastră femei din mai multe categorii sociale. Vrem ca modelele noastre să  se evidențieze și prin implicarea în educație. Evident că și cele care nu sunt încă studente sau nici măcar nu se gândesc să urmeze cursuri în instituții  de învățământ superior au porțile deschise în studioul nostru. Nu vom face niciodată diferențe între cele cu studii și cele fără. În cei 10 ani de experință am reușit să dezvoltăm cel mai bun training din domeniu. Ştim ca începuturile sunt mai grele si, pentru a le asigura de încasări mari chiar si in perioada de initiere,  oferim un venit MINIM garantat de 7000 de lei tuturor modelelor care ne trec pragul. Modelele noastre nu trebuie să aştepte până la sfârşitul lunii pentru a avea banii în contul personal. Acest lucru se  face şi la două săptămâni.  Câştigurile săptămânale sunt între $500- $1500”, a declarat Alexandru Stroie, reprezentantul PINK STUDIO Braşov. 

Alte articole:   Modificări de traseu pe mai multe linii RATBV, de 1 Decembrie

PINK STUDIO este cel mai mare studio de videochat din Braşov

PINK STUDIO funcţionează în patru orașe din țară, printre care și Brașovul.  Echipa PINK STUDIO are experienţe în domeniu de mai bine de 10 ani, ceea ce le oferă o mai mare credibilitate şi profesionalism.  Reprezentanţii PINK STUDIO spun că au format sute de modele de videochat de top.

PINK STUDIO este cel mai mare studio de videochat din Braşov. Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul pinkstudio.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate