blog-logo

Ruperea PNL: Ce spun liberalii din cele două tabere: Cîțu și Orban

Ruperea PNL: Ce spun liberalii din cele două tabere: Cîțu și Orban

Încheierea Congresului PNL nu a liniștit apele în interiorul partidului. Ba, dimpotrivă, pare să le fi agitat și mai tare, iar totul duce la o rupere tot mai iminentă a partidului, cu atât mai mult cu cât Ludovic Orban a anunțat că demisionează din partid.

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat că Ludovic Orban ar putea să rupă „o parte foarte mică” din PNL şi doar 10-12 parlamenetari ar putea pleca din partid.

Vîlceanu a fost întrebat, la Prima TV, dacă Ludovic Orban ar putea să rupă PNL şi a răspuns: „Ar putea să rupă o parte foarte mică”.

Întrebat, de asemenea, câţi parlamentari ar putea pleca alături de Ludovic Orban, Dan Vîlceanu a declarat că cel mult 12 parlamentari ar putea părăsi partidul.

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

„Maxim 10-12 parlamentari (ar putea pleca – n.r.), nu ştiu”, a declarat Vîlceanu.

Ionel Dancă spune că sunt mulți liberali dispuși să înceapă un nou proiect politic alături de Orban

În cursul zilei de vineri, mai mulţi parlamentari care-l susţin pe fostul lider liberal au transmis mesaje în care le cer preşedintelui Klaus Iohannis şi preşedintelui PNL, Florin Cîţu, să nu accepte susţinerea din partea PSD.

Ionel Dancă, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, în Cabinetul Orban, anunţă că sunt mulţi alţi liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban, urmând a fi înfiinţată o nouă formaţiune politică.

„Cea mai gravă este colaborarea cu PSD care se prefigurează, cu susţinerea preşedintelui Iohannis”, explica Ionel Dancă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.