blog-logo

Vreme caldă la sfârșitul toamnei. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Vreme caldă la sfârșitul toamnei. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Începutul lunii noiembrie aduce temperaturi mai ridicate decât cele normale, anunță meteorologii.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 25 octombrie – 22 noiembrie.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în prima parte a lunii noiembrie, iar în următoarea perioadă nu sunt anunțate ploi.

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Alte articole:   România a donat peste un milion de pastile de iodură de potasiu Republicii Moldova

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în cele nord-estice şi la munte.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-estice.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 15 – 22 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă deficitară în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.