blog-logo

Tătaru: Suntem pe primul loc la numărul de decese pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem

Tătaru: Suntem pe primul loc la numărul de decese pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, a explicat, luni seară, că România este pe primul loc în Europa și în lume la numărul de decese provocate de coronavirus pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem.

Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă şi spune că România se află în aceste momente pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19 pentru că majoritatea populaţiei refuză să se vaccineze.

”2.347 persoane au murit în ultimele 7 zile. Oboseala şi apăsarea acestui plin val 4 par să ne spulbere şi ultima fărâmă de energie. Se luptă pe toate fronturile, cu toate resursele, cu toată bunăvoinţa”, a scris, luni seară, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că ne aflăm într-o situaţie extrem de grea, pentru că numărul pacienţilor care au nevoie de îngrijiri medicale este mai mare decât capacitatea de tratare a spitalelor, relatează news.ro.

”Nu mai suntem goi în faţa bolii, aşa cum eram la începutul anului 2020. Ştim care sunt riscurile… Şi, totuşi, suntem pe primul loc în Europa şi în LUME la numărul de decese…pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem astăzi în faţa acestui inamic. De ce”, a mai scris consilierul premierului.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni, peste 11.500 de cazuri noi de COVID-19 şi 299 de decese raportate.

Alte articole:   Rapelul după prima doză cu AstraZeneca se poate face cu vaccin ARN mesager, fără recomandare medicală

În județul Brașov, în ultima zi s-au înregistrat 537 de noi cazuri de SARS-CoV-2 și 5 decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate