blog-logo

PSD nu dă înapoi: vrea guvern de tehnocrați și alegeri anticipate

PSD nu dă înapoi: vrea guvern de tehnocrați și alegeri anticipate

Deputatul Mihai Fifor a anunțat că social-democrații nu vor vota lista miniștrilor și programul de guvernare depuse în Parlament de premierul desemnat, Dacian Cioloș. PSD acuză Guvernul Cîțu și pe președintele Klaus Iohannis că sunt principalii responsabili de situația critică în care ne aflăm și de prelungirea crizei politice. 

„România este astăzi campiona europeană a morților și a infectării COVID pentru că Ioana Mihăilă, cât a fost ministru al Sănătății, nu și-a făcut DELOC datoria. N-a făcut nicio pregătire pentru valul 4 al pandemiei. În România nu s-a testat și nu se testează masiv, ca în alte țări europene, pentru ruperea lanțului de contaminare, medicamentele antivirale eficiente lipsesc complet și farmacii și abia dacă se alocă cu țârâita în spitale. România a ajuns țară calamitată medical unde OMS intervine pentru rezolvarea dezastrului sanitar și unde există un «număr enorm de mare de decese evitabile»”, a scris deputatul pe Facebook.

Alte articole:   Regia Pădurilor Kronstadt a scos la licitație proiectarea pentru un complex de îngrijirea, reabilitarea și protecția ursului brun

Fifor consideră că principalul vinovat este președintele Klaus Iohannis. PSD cere organizarea alegerilor anticipate și, până atunci, un guvern de specialiști: „Pentru toată această catastrofă principalul vinovat este Iohannis, care în vară declara public că vaccinarea a fost un succes și ”practic am oprit pandemia”. 

„La fel de vinovați sunt și ministrul Sănătății Mihăilă și tot guvernul Cîțu, pentru că, în loc să vadă realitatea și să facă ce trebuie, i-au cântat în strună lui Iohannis și au pus interesele lor politice mai presus de sănătatea oamenilor. PSD nu va vota guvernul Cioloș, care este o iresponsabilă pierdere de timp, din cauza lui Iohannis. Soluția reală este un guvern de specialiști până la alegerile anticipate”, a mai scris social-democratul.

Alte articole:   Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate