blog-logo

Cum a evoluat părerea lui Coliban despre Sala Polivalentă de la „mlaștină” la „proiect de referință pentru oraș”

Cum a evoluat părerea lui Coliban despre Sala Polivalentă de la „mlaștină” la „proiect de referință pentru oraș”

Sala Polivalentă se va construi în locul fostului Stadion Municipal Braşov şi va avea o capacitate de 10.059 de locuri. Subiect electoral preferat de useriști, care au găsit o modalitate de a face mișto de încă un proiect al fostului primar George Scripcaru. Acum, se laudă cu el…

După un an, primarul începe să dea din codiță și să se bucure de proiectul primit pe tavă de la Scripcaru.

18 octombrie 2020: „Mă bucură perspectiva realizării unei astfel de investiţii cu finanţare de la bugetul de stat, dar, pe de altă parte, trebuie să fim responsabili în ceea ce priveşte banii publici. După ce voi vedea toată documentaţia, îmi voi putea forma o părere. De asemenea, cred că este nevoie de o discuţie la nivelul Braşovului, pentru a vedea dacă vom face această sală într-o mlaştină, cu perspectiva de a avea acest complex într-un timp relativ scurt sau regândim întregul proiect. În absenţa acestor dezbateri nu sunt adeptul unei decizii radicale”, a explicat Coliban.

Alte articole:   Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

19 octombrie 2021, același Coliban: „Finalizarea acestei etape din procesul de achiziție este un moment important pentru realizarea uneia dintre investițiile majore ale Brașovului. Urmează etapa de evaluare a documentațiilor și sperăm ca în prima parte a anului 2022 să se semneze contractul de lucrări Faptul că cei de la CNI au stabilit ca și criteriu de atribuire cel mai bun raport calitate-preț reprezintă încă o garanție că viitoarea sală polivalentă va fi un proiect de referință pentru orașul nostru. Avem nevoie de o astfel de sală, care va pune Brașovul pe harta celor mai importante destinații din România pentru organizarea de competiții sportive de nivel european și internațional, dar și pentru organizarea unor evenimente de mare anvergură“, a declarat primarul Allen Coliban.

Alte articole:   Potrivit bătrânilor, în seara de Sf. Andrei spiritele ies în lume iar oamenii se apără de cele rele cu ajutorul vrăjilor și a usturoiului

La această oră, are grijă să se laude cu proiectul lansat și cu finanțare asigurată de Scripcaru. Nu mai este nicio problemă prețul acestui obiectiv, bineînțeles și nici că se face „într-o mlaștină”. Noroc că nu a mai făcut vreo pseudodezbatere publică să blocheze și acest obiectiv, singurul lucru la care a dovedit că se pricepe cel numit de o parte (tot mai) mare dintre brașoveni drept „primarul Facebook”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate