blog-logo

Să vorbim despre vaccinare în alt fel

Să vorbim despre vaccinare în alt fel

Îmi văd colegii, din toate departamentele, cu măști pe față, liniștiți, cumva resemnați. Muncind zi de zi unii alături de ceilalți, consultând copii. De mai bine de un an așteptăm cu inima strânsă rezultatele RT-PCR și toți, fără ca măcar să ne mai ascundem gândurile, sperăm să fie negative.

Acum mai bine de un an speram că venirea vaccinului va rezolva problema, va rezolva inimile strânse, va reda copiii, școlii. Adică speram să ne întoarcem la normalitate, modificată, dar normalitate. Noi ne-am vaccinat, și tot cu inima strânsă am urmărit scăderea treptată a numărului celor care se vaccinau.

Am văzut scăderea numărului de cazuri vara, dar știam cu toții că nu va dura mult așa că ne pregăteam pentru ce era mai rău. Și răul a venit, brutal, fără să ne anunțe cu dublarea numărului de cazuri la a o zi la alta, asta spus într-un mod optimist.

Așa că să vorbim despre vaccinare în alt fel.

Ce NU se întâmplă dacă ne vaccinăm copiii anti COVID-19, copiii peste 12 ani și pe noi.

Vaccinarea împotriva COVID-19 NU ne modifică ADN-ul. De fapt vaccinurile pe bază de mARN nici nu pătrund în nucleul celulei, acolo unde este depozitat ADN-ul. Aceasta înseamnă că nici măcar NU interacționează cu ADN-ul nostru. Vaccinurile care se bazează pe vectori virali precum Johnson & Johnson utilizează o versiune modificată virală, care nu produce rău, dar care furnizează instrucțiuni celulelor cum să construiască apărarea împotriva COVID-19.

Alte articole:   Evenimente la Opera Brașov, în această săptămână

Vaccinurile anti COVID NU conțin microcipuri. Aceste informații complet eronate sunt postate pe rețelele de socializare în mod special de cei care cred și promovează teoria conspiraționistă. 

Nu există nici o legătură între rețeaua 5G și vaccinarea anti COVID-19. Virusurile nu pot călători prin unde radio sau rețele de telefonie mobilă. De fapt putem spune fără să greșim că virusul COVID-19 a călătorit absolut nestingherit în zone ale lumii unde nu există rețea de telefonie 5G.

Vaccinurile pe bază de mARN NU utilizează celule fetale. Sunt obținute în urma unei tehnologii extrem de inovatoare despre care am mai scris.

Vaccinurile pe bază de vectori virali se replică pe linii celulare replicate în laborator, iar vaccinul nu conține nici un fel de celulă fetală.

Vaccinurile anti COVID-19 NU determină infertilitate. Nu s-a demonstrat în nici un studiu clinic legat de vaccinare, că ar putea apărea infertilitate în urma vaccinării. Cu toate acestea teoria nu este nouă pentru cei care sunt implicați în vaccinare, căci în trecut această informație a fost utilizată în mișcarea anti vaccinistă legat de poliomielită, HPV și hepatita B.

Alte articole:   VIDEO Sărbătoare de Rusalii și baterea armindenilor la Feldioara

România, este una dintre țările care tot din cauza mișcării anti vacciniste, are cea mai mare rată de mortalitate în rândul populației feminine de vârstă tânără, prin cancer de col uterin, boală prevenibilă prin vaccinarea anti HPV.

Studiile din Statele Unite au demonstrat că femeile care s-au vaccinat au rămas însărcinate după vaccin la aceleași rate cu cele care nu au fost vaccinate. Mai mult, toate vaccinurile care există pe piață sunt urmărite ani de zile în ceea ce privește  siguranța lor. Nici vaccinurile anti COVID-19 nu fac excepție. Puteți să vă vaccinați absolut liniștite.

În ceea ce privește infertilitatea la bărbați, un studiu extrem de recent a demonstrat că nu există absolut nici o diferență între caracteristicile spermei la cei vaccinați comparativ cu cei nevaccinați. 

M-am străduit să răspund tuturor informațiilor false care circulă pe internet și nu numai. 

Cred că este momentul să ne vaccinăm serios și asumat, să înțelegem că de acum este vina noastră dacă persistăm în ignoranță și că este timpul să putem capăt suferințelor celor dragi nouă.

Alte articole:   Acordarea voucherelor de vacanță de la buget angajaților din sectorul privat - adoptată tacit de Senat

Nu mai putem să ne prefacem că virusul nu există și să ignorăm necesitatea vaccinării.

Suntem profund responsabili în fața copiilor noștri cărora va trebui la un moment dat să le explicăm de ce încrâncenarea noastră împotriva vaccinării le-a răpit ani de școală și de zâmbet, va trebui să explicăm conștiinței noastre de ce am refuzat să ascultăm glasul științei și al cunoașterii, dar mai ales de ce am ales calea durerii?

Sunt mamă, fiică și soție și pe fiecare membru al familiei mele am datoria să îl protejez, de aceea am ales să mă vaccinez. Și tot din respect față de pacienții mei m-am vaccinat, alegând astfel să tratez fiecare copil, în primul rând protejându-l.

Suntem în ceasul 12 în fața copiilor noștri, nu irosiți șansa aceasta,  protejați-vă prin vaccinare căci așa îi protejați pe ei, pe copiii Dvs.

Îmi doresc o săptămână cu număr zilnic de peste 100000 de oameni vaccinați în România.

  • Conf. Dr. Oana Falup
  • medic sef Pediatrie 1, Spitalul Clinic pentru Copii Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate