blog-logo

Doi bărbați din Brașov au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții

Doi bărbați din Brașov au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” (2 fapte) și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 14/15 octombrie 2021, două persoane necunoscute ar fi sustras un utilaj agricol, ce se afla pe un teren extravilan situat în proximitatea municipiului Codlea, județul Brașov.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Codlea și Poliției Orașului Ghimbav au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind doi bărbați în vârstă de 24 și 32 ani, ambii din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov.

La data de 17 octombrie 2021, polițiștii brașoveni, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost depistate mai multe mijloace de probă necesare probării activității infracționale, precum și utilajul agricol sustras.

Totodată, cadrele de poliție au stabilit faptul că în noaptea de 14/15 octombrie a.c., bărbatul în vârstă de 24 ani ar fi condus utilajul agricol, deși are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, ca urmare a comiterii unei infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, faptă săvârșită la data de 18 februarie 2021.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările continuând în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate