blog-logo

Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

La U17, 4-0 pentru braşoveni, iar la U19 1-0 pentru giurgiuveni.

FC Braşov şi Astra Giurgiu şi-au împărţit victoriile în Campionatul Naţional de juniori. La Under 17, jucătorii braşovenii s-au impus cu 4-0, iar la Under 19 au câştigat giurgiuvenii cu 1-0.
La U17 a fost 4-0 (1-0) pentru tinerii braşoveni. Pentru stegari au marcat: Gabriel Drîngă, Raul Szabo, Alexandru Frumosu şi Gabriel Popescu.
“A fost un meci echilibrat în prima parte dar diferenţa s-a făcut prin atitudine şi determinare. A fost un teren foarte greu şi a fost foarte greu să construim. Băieţii s-au acomodat foarte bine la condiţiile de joc. Felicitări pentru atitudine şi determinare. Încet, încet o să formăm o adevarată echipă.”, a spus la finalul meciului Rareş Forika, antrenorul de la U17.
Braşovenii au început în formula: Florescu, Păscuţă, Szasz, Poloşan, Tudose, Drîngă, Sima, Popescu, Gavrilă, Szabo şi Tufă. Rezerve au fost: Tudose, Pop, Drăgan, Frumosu, Pătraşcu, Veriguţ şi Luca.
La U19, din păcate braşoveni au pierdut deplasarea de la Ploieşti cu Astra Giurgiu în chiar ultima fază a meciului, scor 1-0.

Alte articole:   Scumpiri în lanț la alimente, în 2022. Crește și tariful de transport la energia electrică, de la 1 ianuarie


“Astăzi am făcut un meci bun, dar nu am reușit să marcăm. Am pierdut în prelungirile meciului, practic la ultima fază a jocului. A fost un autogol al portarului nostru. A fost o vină colectivă între fundași și portar. Punctele de azi aveau o importanţă deosebită în clasament.”, a spus Laurian Păun, antrenorul de la U19.
Pentru aceast meci antrenorii braşoveni s-au bazat pe: Baragoană, Biro, Manta, Dumitraşcu, Străinescu, Tărăboanţă, Pîrvu, Torok, Rezmeriţă, Solovăstru şi Maxim. Rezerve pentru această partidă au fost: Sandor, Stîngă, Andron, Cojocaru, Grindean şi Sebe.
În etapa a 9-a, juniorii de la FC Braşov se deplasează tot la Ploieşti, însă pentru a înfrunta pe Petrosport Ploieşti.

Alte articole:   Modificări de traseu pe mai multe linii RATBV, de 1 Decembrie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate