blog-logo

Virgil Popa: Spitalul Municipal Săcele este arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. A fost amenajat un centru de vaccinare

Virgil Popa: Spitalul Municipal Săcele este arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. A fost amenajat un centru de vaccinare

În contextul în care Municipiul Săcele este în scenariul roșu, iar epidemia evoluează în limite care creează îngrijorare, administrația locală a amenajat un centru de vaccinare.

Primarului municipiului Săcele, Virgil Popa, îndeamnă cetățenii să se vaccineze, întrucât numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește zilnic, iar Spitalul Municipal Săcele este arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID.

În acest sens, în municipiu a fost amenajat un centru de vaccinare unde oamenii se pot imuniza cu unul din cele 4 tipuri de vaccin : Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.

Dragi săceleni

În această perioadă extrem de grea, țara noastră se confruntă cu valul 4 al pandemiei de coronavirus, val ce sufocă spitalele. Din păcate, România se situează la cel mai înalt nivel de îngrijorare privind situația epidemiologică din Europa. În cea mai mare parte a Europei, epidemia evoluează în limite care creează puțină îngrijorare, majoritatea țărilor fiind colorate în verde și galben datorită populației vaccinate.

Din păcate, nici Municipiul Săcele nu este ocolit de valul 4 iar numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește în fiecare zi, Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. Astăzi, incidența la Săcele este de 5.64 cazuri/mia de locuitori și ne îndreptăm spre pragul de 6 cazuri/ mia de locuitori, prag ce va consta în introducerea de restricții dure pentru cei nevaccinați.

Ca și administrație locală am făcut toate demersurile necesare pentru a veni în sprijinul săcelenilor și a comunităților din jur. Pe lângă centrul de testare, la Policlinica Municipiului Săcele am amenajat și un centru de vaccinare unde săcelenii se pot imuniza cu toate cele 4 tipuri de vaccin : Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.

Doar prin imunizarea în masă putem face pași spre o viață normală. Vă îndemn să vă vaccinați și să le recomandați rudelor, prietenilor, vecinilor să se vaccineze. Revenirea la normalitate depinde de fiecare dintre noi.”, a transmis primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Alte articole:   O nouă modalitate de plată pentru serviciile Comprest

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate