blog-logo

Încă un liceu din Brașov trece în online

Încă un liceu din Brașov trece în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat vineri Hotărârea nr. 204/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice  în Colegiul de Științe „Grigore Antipa”, cu sediul pe str. Aurelian, nr. 2, municipiul Brașov, începând de luni, 18.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile.

Conform Prefecturii Braşov, la Colegiul de Ştiinţe “Grigore Antipa” au fost confirmate 31 de cazuri de COVID-19 la elevi, două la cadre didactice, precum şi la un cadru nedidactic.

“La Colegiul de Științe <<Grigore Antipa>> 16 clase din totalul de 29 funcționează în sistem online din cauza cazurilor de COVID-19 (31 de elevi, 2 cadre didactice și un cadru nedidactic sunt confirmați cu această afecțiune), iar potrivit Ordinului comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, interimar, nr. 5338/1082/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, modificat prin Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății nr. 5349/2041/06.10.2021, la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul claselor se suspendă activitatea cu prezență fizică la nivelul întregii unități de învățământ pentru o perioadă de 14 zile”, transmite Prefectura Brașov.

Hotărârea nr. 204/15.07.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

În prezent, elevii altor trei unități liceale din municipiu fac total sau parțial cursuri online după ce activitatea cu prezenţă fizică în aceste unităţi de învăţământ a fost suspendată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate