blog-logo

63,82% dintre candidații la posturile de director în școlile brașovene au promovat proba scrisă

63,82% dintre candidații la posturile de director în școlile brașovene au promovat proba scrisă

Etapa a doua a examenului pentru ocuparea posturilor de director de școală a avut loc vineri, 15 octombrie. La concurs s-au înscris 262 de candidați, dar s-au prezentat doar 246 dintre aceștia.

Dintre cei 265 de candidați, titulari în unități școlare din județul Brașov înscriși la proba scrisă pentru ocuparea unui post de director sau director adjunct, numai 255 au trecut de proba de evaluare a dosarului.

La proba scrisă a examenului au participat 246 de candidați, nouă fiind absenți.

Potrivit IȘJ Brașov, doar cei care au prezentat documente care să ateste că au absentat din cauza infectării cu virusul SarsCov-2 vor putea participa la sesiunea specială programată în data de 28 octombrie.

Alte articole:   Regia Pădurilor Kronstadt a scos la licitație proiectarea pentru un complex de îngrijirea, reabilitarea și protecția ursului brun

În județul Brașov, 157 de candidați, reprezentând 63,82% au promovat proba scrisă, iar 89 de candidați (36,18%) nu au obținut nota minimă, adică 7,00.

Testul standardizat a avut 50 de itemi, cu un răspuns corect, prin care s-au evaluat capacități și competențe relevante pentru activitatea de management educațional: capacități cognitive și competențe de management și leadership.

Numărul minim de itemi la care un candidat trebuia să răspundă corect pentru a putea obține punctajul minim de promovare a fost 35. Nota minimă, corespunzătoare celor 35 de răspunsuri corecte, pentru ca un candidat să poată fi declarat promovat este 7,00.

Cei care au promovat examenul vor susține interviurile în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie.

Alte articole:   Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e

În 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

La nivel național, 5.676 de candidați la posturi de director de școală au promovat proba scrisă, ceea ce înseamnă 65,8%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] nu s-au prezentat, rămânând în concurs doar 246 de candidați. Potrivit IȘJ Brașov, citat de newsbv.ro, doar cei care au prezentat documente care să ateste că au absentat din cauza infectării cu […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate