blog-logo

Parte din județul Brașov sub Cod galben de ploi abundente, până sâmbătă

Parte din județul Brașov sub Cod galben de ploi abundente, până sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis Cod galben şi portocaliu de ploi puternice în mai multe judeţe. Zona de munte a Brașovului este și ea sub Cod galben de ploi abundente.

Potrivit meteorologilor, până sâmbătă la ora 14.00 în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h.

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

De asemenea, până sâmbătă, județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și municipiul București și jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj se află sub alertă Cod portocaliu de ploi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate