blog-logo

FC Braşov vrea victoria cu liderul Petrolul!

FC Braşov vrea victoria cu liderul Petrolul!

FC Braşov ţinteşte victoria contra liderului Ligii a 2-a, Petrolul. “Toto” Şanta vrea neapărat trei puncte la primul meci în care va sta pe banca Steagului ca principal. Spune că moralul jucătorilor este unul bun, că se vede o schimbare în bine în atitudinea jucătorilor şi este încrezător că la finalul meciului de duminică jucătorii noştri pot ieşi învingători.

Repectăm Petrolul, tradiția Petrolului, au un antrenor foarte bun, îl cunosc, o echipă organizată, o să fie un meci bun, băieții şi noi toţi o să încercăm să dăm totul pentru victorie. Băieții s-au pregătit foarte bine, sunt mulțumit de ei şi împreună, vreau după meci, duminică, să fim bucuroşi. Am încercat în antrenamente să le dau plăcerea, să aibă mingea şi plăcerea de a juca fotbal, care este până la urmă un sport.

O să mergem şi la Chiajna să câştigăm, dar important este meciul cu Petrolul. Nu mi s-a transmis cât timp voi pregăti echipa. Sunt antrenorul principal, am înțeles că şi cu acte în regulă la Federație, restul e treaba conducerii. Eu îmi fac treaba cât mai bine, cât sunt aici şi încerc să fac o atmosferă bună, să-i ajut pe băieți. Ei sunt foarte bine şi psihic, sunt montați, chiar sunt mulțumit de ei. Când joci cu liderul, meci televizat, eu nici nu ar trebui să-i mai motivez cu nimic pe jucători. Voi aborda o tactică mai ofensivă de acum înainte.”, a spus Andrei Şanta, antrenorul de la FC Braşov

Alte articole:   LIGA 3: Olimpic Cetate Râşnov, victorie la scor cu SR Braşov!

Începând de duminică, FC Braşov va avea şi un nou căpitan. Banderola va sta pe braţul lui Radu Leonte.

Eu am mare încredere că vom putea să trecem peste această serie şi să obținem şi puncte. Dar pentru asta trebuie să muncim mai mult şi să lăsam capul jos. Eu prefer să fiu un jucător de echipă şi aş vrea în continuare şi ceilalți colegi ai mei să lupte mai mult pentru echipă. Să arătăm mai mult în teren, pentru că reprezentăm un oraş mare. Tot timpul când ieşi de pe teren şi simți că puteai să faci mai mult e o problemă de atitudine. Pe teren trebuie să arătăm mai bine, nu în declarații.”, a spus Radu Leonte.

Alte articole:   LIGA 3: Olimpic Cetate Râşnov, victorie la scor cu SR Braşov!

Chiar dacă pare cel mai greu meci al sezonului, iar după urmează o serie de foc, jucătorii Steagului sunt încrezători că de acum vor veni şi rezultatele.

Vor fi nişte meciuri grele, dar şi frumoase, sunt patru meciuri televizate în care noi, jucătorii tineri, putem arăta care este valoarea noastră. Duminică vom juca cu liderul, nu ne sperie, dimpotrivă, eu cred că vom face o impresie bună. Grupul m-a primit foarte bine. Chiar dacă sunt tânăr nu cred că are răbdare nimeni cu mine. Dar mai am nevoie de puțin timp ca să arăt care este adevărata mea valoare. Cu siguranță voi demonstra ce pot în aceste 4 meciuri. Nu aceasta este valoarea noastră, merităm să fim în primele 10 echipe ale Ligii a 2-a.”, a precizat Alex Negrean.

Alte articole:   LIGA 3: Olimpic Cetate Râşnov, victorie la scor cu SR Braşov!

Meciul cu Petrolul va avea loc duminică, de la ora 12.30, pe Stadionul Tineretului. Intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate