blog-logo

Accident între Teliu și Prejmer

Accident între Teliu și Prejmer

Poliția a fost alertată printr-un apel 112 că traficul este blocat pe DN10, între Stupinii Prejmerului și Teliu, ca urmare a producerii unui accident rutier.

Din primele informații, ar fi implicat un singur autovehicul, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

UPDATE 1

O masina intrata in cap de pod. In urma accidentului a rezultat o victima, incarcerata.

S-au deplasat la fata locului o autospeciala cu apa si spuma, o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj SMURD, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

UPDATE 2

„În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv conducătorul autovehiculului, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate probe biologice. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este blocat pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a revenit cu informații de ultimă oră Nadia Olaru.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Proprietarii de câini din Brașov, verificați de polițiști

Leave a Reply

Your email address will not be published.