blog-logo

Șeful Agenției Metropolitane, Dragoș David, omul care angajează oamenii de casă ai lui Coliban. Cazul Clubului Corona

Dragoș David, cel mai capabil angajator din Brașov, la… comandă

Șeful Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David, omul care a sărit din barca fostului primar George Scripcaru direct în lotca lui Allen Coliban fără să-și ude fustița, se întrece pe sine însuși în a se face util noului șef administrativ, căruia îi face jocurile politice, dar nu ca bufon la curtea regelui, chiar dacă pozează în aceaastă ipostază.

Nu vom mai insistăm asupra angajărilor pe ușa din spate a Primăriei Brașov a oamenilor lui Coliban, via Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov, unde Dagoș David este președinte, iar Agenția Metropolitană Brașov (AMB) este membră a Asociației menționate anterior. La AMB, același Dragoș David este doar director general.

Alte articole:   Rezultate foarte bune pentru luptătorii de la CSS Făgăraș - Transporturi Brașov la CN Constanța

Mai nou, David și-a găsit veleități și de specialist în managementul sportiv. El a fost trimis de noul lui șef suprem, Allen Coliban, să-i angajeze USR-istul de la partid ca șef la clubul Sportiv Corona. Ceea ce a și făcut, dar nu singur!

Alături de David, pune umărul la angajarea USR-iștilor lui Coliban o altă specialistă din Primărie, Gabriela Vlad, șefa informatizării instituției. Gabriela Vlad este pricepută nu doar la informatică. Dacă nu știați, Vlad este președinta Consiliului de Administrație de la RATBV SA. Ea a fost și președinta Comisiei de Concurs pentru desemnarea noului șef USR-ist de la Clubul Corona.

Cei doi s-au întrecut în a intervieva concurenții, la oral. Probabil ce viziuni au asupra aplicării strategiei colibane de sport, cum ar fi practicarea fotbalului în cușcă, freesbee golf, wall ball etc. Dacă credeți că sunt o glumă sporturile de masă amintite, vă invit să citiți mai multe amănunte AICI, de unde puteți descărca întreaga „strategie” de sport, o bătaie de joc cruntă care a costat „decât” 73.000 de lei, bani publici.

Alte articole:   17 octombrie - Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial

Și uite așa, Radu Miclăuș a venit din pribegie, de pe meleaguri străine, după ce a votat USR din diasporă, a lăsat slujbe gros plătite și demnități în străinătățuri, cam ca majoritatea celor instalați în funcții de USR, tocmai la Brașov, să dea lecții cum se duce un club sportiv.

Mai nou, ipochimenul politruc a încercat să-și șteargă urmele, că a ajuns pe post recomandat de apartenența la USR, și și-a șters, tardiv, postarile de pe pagina de Facebook.

P.S. La final, pentru că știm că îi place istoria dlui. Dragoș David, îi lăsăm acest mesaj. Poate rememorează fazele în care liderii vremurilor apuse spuneau „Îmi place trădarea, dar urăsc trădătorii”. Oare ce or fi vrut să spună?

Alte articole:   Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.