blog-logo

publicitate

Începe distribuția voucherelor pentru cei care se vaccinează anti-COVID

Începe distribuția voucherelor pentru cei care se vaccinează anti-COVID

Persoanele care se vaccinează anti-COVID, în această perioadă și cele care s-au imunizat cu schema completă, după 31 august, pot beneficia de cinci vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că voucherele pentru persoanele vaccinate sunt distribuite în teritoriu în această perioadă.

Conform regulii stabilite de autorități, beneficiază toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a spus că au dreptul la vouchere doar persoanele vaccinate cu schemă completă.

„Beneficiari ai acestor acestor vouchere sunt toți cei care se vaccinează cu schema completă din momentul în care Ordonanța de Urgență care reglementează acest lucru a apărut în Monitorul Oficial (n.r.-pe 31 august). Toți cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât și cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere”, a explicat secretarul de stat, potrivit Mediafax.

Andrei Baciu a explicat cum pot intra în posesia vocucherelor beneficiarii lor.

„Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care aceste vouchere ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-și recolta voucherele”, a precizat Baciu.

Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Alte articole:   Marian Rasaliu: Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.