blog-logo

Colțea Feminas, pe primul loc l seriei

Colțea Feminas, pe primul loc l seriei

Pentru încă un an, fotbalul feminin din Brașov este reprezentat la nivel de seniori de fetele de la CS COLȚEA 1920. După ce în ultimele 2 sezoane, echipa pregătită de Rodica Petrișor s-a oprit la porțile promovării, terminând pe locul 2 în serie, în acest sezon formația brașoveană își dorește să câștige seria 2 a Ligii a 3-a dar și un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Începutul de sezon este unul promițător, cu 2 victorii în primele 2 etape de campionat și o calificare în turul 2 al Cupei României. În prima rundă, jucătoarele de la poalele Tâmpei s-au deplasat la Timișoara de unde s-au întors cu o victorie la limită, 2 la 1 împotriva omoloagelor de la Juventus Colterm, după reușitele semnate de Bela Florentina și Marcu Alexandra.

Alte articole:   Dunca: USR și PNL au adus România în moarte clinică. Opriți insolvența țării!

A urmat apoi, o calificare ușoară în Cupa României după victoria cu 9 la 1 în dauna echipei feminine a vecinilor de la SEPSI OSK. Au marcat Blaj Roberta x2, Chivari Daria x2, Bela Florentina, Marcu Alexandra, Hatnagy, Brasoveanu Daria si Cucu Denisa . 

Duminică, 10 octombrie, s-a jucat și primul meci al fetelor de la Colțea Feminas în fața propriilor fani. Pe terenul sintetic al bazei sportive CELTA BRAȘOV din Tărlungeni, acestea au dispus cu scorul de 4 la 1, la pauză 2 la 0 , de formația ACS Fotbal Feminin din Baia Mare.

„Ne bucurăm de acest început bun, suntem la al 3-lea sezon la senioare și deja se vede experiența fetelor. Vreau să spun că întreg lotul este format din jucătoare formate în pepiniera clubului nostru, unde avem acum peste 50 de fetițe împărțite în 3 grupe de vârstă. Vreau să mulțumesc clubului pentru eforturile care le face pentru noi, mulțumim și Consiliului Județean cu sprijinul căruia am avut parte în această vară și de un cantonament, sperăm să continuăm șirul victoriilor în campionat iar pentru Cupă depindem de adversar, anul trecut am jucat cu Vasas și diferența a fost totuși mare, însă ne vom juca șansa indiferent de adversar” – Rodica Petrișor, antrenor FEMINAS CS COLȚEA 1920 Brașov

Cu maxim de puncte după aceste jocuri, fetele de la COLȚEA FEMINAS s-au instalat pe primul loc al seriei unde speră să rămână până la finalul sezonului și să sărbătorească o promovare mult dorită: ”Bineînțeles că ne dorim mai mult, fetele sunt super motivate să câștigăm seria și la anul să jucăm în Liga a II-a.”

Lotul de jucătoare:  Blaj Roberta, Vasile Antonia, Hatnagy Timea, Brasoveanu Daria, Marcu Alexandra, Cirjan Ruxandra, Micu Ana, Ionescu Ryanna, Chivari Daria, Cucu Denisa, David Luminita, Mocanu Sandra, Grigoras Alexia, Draghici Larisa, Tibuleac Alexandra, Rofel Madalina, Spoiala Iulia, Moldovan Nadia, Szabo Madalina, Mazilu Mara.

Următorul joc pe teren propriu e programat la Tărlungeni, sâmbătă 16 octombrie la orele 13.00 împotriva echipei din Târgu Mureș.

Alte articole:   Rezultate foarte bune pentru luptătorii de la CSS Făgăraș - Transporturi Brașov la CN Constanța

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.