blog-logo

Coliban ne explică cum e cu politica: el este femeia bătută de bărbatul Rusu, care din orgoliu nu îl mai primește acasă

Coliban ne explică cum e cu politica: el este femeia bătută de bărbatul Rusu, care din orgoliu nu îl mai primește acasă

Primarul Brașovului, Allen Coliban, vicepreședinte USR, avid după imagine, așa cu îi stă bine unui feisbucist, a încercat să fie spriritual și a vrut să îi dea o replică liderului UDMR, Kelemen Hunor, care a declarat că „nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă”, în contextul în care premierul desemnat Dacian Cioloș caută susținerea foștilor parteneri din guvern.

Declarația integrală a liderului UDMR o puteți citi AICI!

„Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu”, a ieșit la rampă Allen Coliban, la Digi24.

Alte articole:   Ministrul Bode: Am decis să reanalizăm procesul de recrutare din sursă externă

Se pare că Allen Coliban nu a înțeles cum a decurs exact scenariul.

La nivel național, bărbatul PNL Cîțu a bătut femeia USR Stelian Ion, adică a dat-o afară din Guvern că nu îi executa ordinele și îl înșela pe la spate cu amantul șef de partid. Așa că amantul, a pus-o de-o moțiune cu verii de la PSD și AUR și l-au dat afară din casă pe bărbat.

Revenind la Brașov, din spusele femeii USR Coliban, bărbatul PNL Sebastian Rusu i-a tras o mamă de bătaie și i-a blocat finanțările pentru oamenii și ONG-urile de casă ale USR. Motiv pentru care femeia i-a furat cheile de la prăvălie, iar bărbatul nu are decât să umble după câinii comunitari și la stâna din Poiană, să nu-și rupă careva gâtul.

Alte articole:   Prioritate la investigațiile medicale pentru anumiți pacienți, inclusiv pentru cei care au fost bolnavi de COVID-19

După acest episod, vecinii femeii i-au transmis, Colibane, fii bărbată!

Foto: Libertatea

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate