blog-logo

Bărbat reținut de polițişti după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin

Bărbat reținut de polițişti după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 12 octombrie 2021, în jurul orei 12.20, polițiștii au fost sesizați de către agenții de securitate ai unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din interiorul societății, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 ani, din municipiul Brașov, ar fi pătruns în incinta societății în cauză, în timpul programului de funcționare, iar din interiorul acesteia ar fi sustras bunuri, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Alte articole:   Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.