blog-logo

Activitate fizică suspendată la Colegiul Național „Andrei Şaguna”!

Activitate fizică suspendată la Colegiul Național „Andrei Şaguna”!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 197/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice în Colegiul Național „Andrei Șaguna” din municipiul Brașov, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 14.10.2021, luând în considerare avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov nr. 10088 din 13.10.2021 și avizul Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov nr. 9673 din 13.10.2021.

Procesul de învățământ poate continua în sistem online. Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul Național „Andrei Șaguna” se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Alte articole:   COVID-19. Rată de infectare de 9,81 la mie în municipiul Braşov! Incidență de aproape 12/mie la Sânpetru!

La C.N. Andrei Șaguna sunt 14 clase în online din 28 si, conform Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, la atingerea pragului de 50% din clase in online activitatea cu prezenta fizica la clasă este suspendată în întreaga unitate de invatamânt.

Hotărârea nr. 197/13.07.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.