blog-logo

PSD Brașov continuă strângerea de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și electricitate

PSD Brașov continuă strângerea de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și electricitate

Conducerea organizației Municipale a PSD Brașov anunță acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea proiectului de lege ce prevede reducerea tarifelor la energie și gaze.

Astfel, brașovenii se pot întâlni cu reprezentanții partidului în piețele (Dacia, Astra, Tractorul și Star) și în spațiile agroalimentare din Municipiul Brașov și își pot da acordul de susținere, printr-o semnătură.

Lucian Pătrașcu, președintele PSD Municipiul Brașov spune că: „PSD a inițiat o petiție pentru susținerea proiectului de lege depus în Parlament, care prevede plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturile populației. Plafonul este stabilit la media prețurilor din perioada martie-septembrie 2021. Invităm toți brașovenii să se alăture demersului nostru, un demers ce ne dorim să fie susținut de toți parlamentarii României.”

Alte articole:   Rezultate foarte bune pentru luptătorii de la CSS Făgăraș - Transporturi Brașov la CN Constanța

„După intrarea în vigoare a legii, toate contractele brașovenilor se restructurează, astfel încât să nu fie depășit prețul maximal, cel plafonat. Prin proiectul PSD, prețurile din facturile de energie electrică vor fi reduse imediat cu un procent de până 43%, în funcție de contractul pe care îl are fiecare consumator. La gaz, reducerea ajunge până la 23%, în funcție de contractele pe care le are fiecare consumator”, spune vicepreședintele PSD Brașov, Alexandra Crivineanu

Petiția mai poate fi semnată și în format electronic, AICI!.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.