blog-logo

publicitate

Coliban vrea să-i cumpere pe pesediști cu 4 posturi în organigrama Primăriei

Coliban vrea să-i cumpere pe pesediști cu 4 posturi în organigrama Primăriei

Primarul Allen Coliban a convocat o nouă ședinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Brașov, care va avea loc în ziua de 15-10-2021, orele 12.30, prin mijloace electronice printr-o platformă on-line de video-conferință.

Singurul punct de pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Braşov.

După cum știți, consilierii locali au respins de două ori acest proiect al primarului, care insistă să umfle organigrama cu 65 de posturi, invocând că alte primării din țară au o organigramă mult mai mare. Însă, ce nu a reecunoscut, încă, Coliban, este că minte opinia publică comparând merele cu pere, lucru demonstrat de liderul consilierilor locali PSD Lucian Pătrașcu, care a venit cu exemple concrete într-o conferință de presă, unde a arătat de ce alte municipalități au o ogranigramă stufoasă (Amănunte AICI!)

Alte articole:   Ministerul Sănătății susține că pastilele cu iod vor fi distribuite după încheierea campaniei de informare 

După ce la ultima ședință același Pătrașcu a atras atenția că la întocmirea organigramei nu s-au luat în considerare departamentele deficitare pe partea de personal și care duc la blocaje foarte mair în ceea ce privește deservirea cetățenilor și persoanelor juridice (CITEȘTE AICI!), s-a găsit o „soluție” și s-au tăiat rapid 4 posturi din cele 65 propuse și s-au redistribuit către serviciile invocate de PSD-iști. Ceea ce spune foarte mult și despre cât de fundamnbetată este organigrama, daca la „prima strigare” imediat renunți la 4 posturi…

Rămâne de văzut dacă social-democrații se vor lăsa cumpărați de această favoare primarială și vor ajunge să facă majoritate cu USR în Consiliul Local, împotriva PNL. Nu că ar fi o premieră (a se vedea votul la moțiunea împotriva ex-premierului Cîțu, unde USR a votat la braț cu PSD și AUR).

Alte articole:   Alexandru Rafila: Infecţia cu COVID-19 se transformă într-o viroză sezonieră. Un nou val nu va pune probleme 

De cealaltă parte, liberalii spun că nu sunt de acord cu noua organigramă pentru că nu sunt oportune cheltuielile foarte mari care se fac luând această decizie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.