blog-logo

Klaus Iohannis: ,,Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”

Klaus Iohannis: ,,Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”

După încheierea consultărilor cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui candidat pentru funcția de premier, Iohannis a declarat ,,Din toate propunerile, am reținut una, pe care o voi pune în practică – am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, scrie biziday.ro

Am avut, astăzi, consultări cu formațiunile din parlament, după demiterea guvernului prin moțiune. Am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent de cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze pandemia, creșterea la energie și să se ia măsuri pentru ca celelalte prețuri să nu crească la un nivel insuportabil pentru populație. Este foarte important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la oportunitate, a spus șeful statului.

Liberalii nu au propus niciun premier. Nici PSD nu a propus un premier, ci a transmis că dorește alegeri anticipate. USR l-a propus pe Dacian Cioloș, iar UDMR anunță că este pregătit șă-și asume guvernarea pentru șase luni.

Sursa: biziday.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.