blog-logo

FC Braşov are antrenor! „Toto” Şanta, promovat de la antrenor cu portarii, la principal!

FC Braşov are antrenor! „Toto” Şanta, promovat de la antrenor cu portarii, la principal!

Preşedintele echipei de liga a doua, Ioan Mărginean, l-a prezentat, astăzi, pe noul antrenor principal de la FC Braşov, la exact o săptămână după demiterea lui Ilie Stan. Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa fostul antrenor cu portarii, Andrei Şanta, care spune că funcția de antrenor principal, pe care o deține în premieră, reprezintă o mare provocare în carieră.

„Am furat de la toţi antrenorii meserie. Îmi place ceea ce fac şi sper să reuşesc împreună cu colegii mei, cu domnii din conducere, să adunăm cât mai multe puncte. Asta e important la momentul de față”.

FC Braşov va avea un program infernal în următoarele etape, cu meciuri în care va întâlni primele 4 clasate din liga a doua. Prima confruntare va fi în weekend, contra liderului Petrolul Ploieşti, formație antrenată de Nae Constantin.

Alte articole:   FC Brașov, o nouă umilință!

„Mi-a fost coleg, elev, eram antrenor, el era jucător. Sper să-l bat. Nu e dificil deloc, eu zic că echipa de pe ultimul loc poate să bată echipa de pe primul loc. Nimeni nu e considerat victorios dinainte de meci. Sper să dovedim”.

Andrei Şanta consideră că, acum, galben-negrii se află într-un blocaj la nivel mental.

„Eu şi săptămâna trecută când mi s-a spus să mă ocup de echipă le-am spus că fotbalul este un sport. Fă-l cu plăcere, vino cu plăcere la stadion. O să încerc să le arăt ce trebuie să facă prin antrenament, prin metodele de antrenament, plācerea de a juca fotbal”.

Alte articole:   Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

După 9 etape, FC Braşov este pe locul 15 în Liga a 2-a, cu 9 puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.