blog-logo

Bărbat din Brașov agresat de către fiul său

Bărbat din Brașov agresat de către fiul său

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea” și “distrugerea”.

În fapt, la data de 10 octombrie 2021, în jurul orei 05.20, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat din municipiul Brașov cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu acte de violență de către fiul său.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 10 octombrie 2021, în jurul orei 05.00, pe fondul unor discuții contradictorii, un tânăr, în vârstă de 19 ani, i-ar fi adresat tatălui său amenințări cu acte de violență și ar fi  provocat mai multe distrugeri locuinței acestuia situată în municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.