blog-logo

Trei hoți, care operau în trei județe, prinși în flagrant. Acum sunt în arestul IPJ Brașov

Trei hoți, care operau în trei județe, prinși în flagrant. Acum sunt în arestul IPJ Brașov

Polițiștii din Brașov – Biroul de Investigații Criminale – efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat – 2 fapte și furt calificat în formă continuată – 4 acte materiale.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 8.06. – 6.10.2021, persoane necunoscute, sub falsul pretext că sunt angajați ai unei companii de furnizare a apei și servicii de canalizare, ce urmează a efectua verificări, au indus în eroare mai multe persoane din județele Brașov, Hunedoara și Bihor, pătrunzând în imobilele acestora, de unde ar fi sustras bijuterii de aur și sume de bani, prejudiciul creat fiind de aproximativ 27.000 de lei.

Alte articole:   Biciclist accidentat de un camion pe DN1

Înn data de 6 octombrie 2021, polițiștii brașoveni, cu sprijinul colegilor din Oradea, au surprins în flagrant delict trei persoane de sex masculin, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt cu același mod de operare.

Persoanele au fost identificate ca fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 46 ani și 53 ani, din județul Alba.

„În continuarea cercetărilor, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   O scrisoare de dragoste pentru România și români oferită de scriitoarea britanică Arabella McIntyre-Brown

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române și Poliției Municipiului Deva – Biroul de Investigații Criminale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate