blog-logo

Lovitură pentru Primărie în procesul cu P&P: Este anulată hotărârea CL de modificare a Regulamentului de parcare

Lovitură pentru Primărie în procesul cu P&P: Este anulată hotărârea CL de modificare a Regulamentului de parcare

Avocații firmei care administrează parcările cu plată de pe domeniul public al municipiului Brașov au repurtat astăzi o nouă victorie, din păcate, împotriva municipalității, ale cărei interese sunt promovate de o avocată adusă de primarul Allen Coliban din București, avocată (doar) de fițe, având în vedere onorariul încasat și rezultatele obținute până la această oră.

Instanța Tribunalului Covasna a admis cererea formulată de P&P SRL în ceea ce privește modificarea Rgulamentului de parcări din Brașov.

Iată soluția pe scurt:

„Admite cererea formulată de reclamanta SC P&P SRL, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BRAŞOV. Anulează Hotărârea Consiliului Local nr.692/27.11.2020 pentru modificarea şi completarea HCL nr.251/2005 republicata privind aprobarea Regulamentului de organizare si funcţionare al sistemului de parcare din municipiul Braşov. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând să fie introdusă la Tribunalul Covasna. Pronunţată astăzi 08.10.2021 prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței. Document: Hotarâre  925/2021  08.10.2021”.

Din păcate, așa cum anticipam, modul în care a fost promovată acțiunea Primăriei Brașov în contradictoriu cu P&P SRL, a fost total greșit. Este deja de notorietatea că firma privată a anunțat deja că va solicita daune materiale (și poate și morale).

Alte articole:   Comprest, campanie amplă de ecologizare a Ghimbășelului

Firesc ar fi fost ca acest contract cu P&P să nu fie desființat unilateral, prin HCL, ci să solicite instanței acest lucru, să constate că nu ar fi fost respectate obligațiile contractuale și să anuleze acest act al părților.

Apoi, să nu uităm cum primarul Allen Coliban a îndemnat populația să nu mai plătească parcările, pe motiv că respectivul contract nu mai este în vigoare. Toate aceste chestiuni vor avea repercusiuni finanicare, pe care rămâne de văzut cine le va suporta.

Tupeul și hate-reala pe Facebook nu țin de administrația publică, după cum se vede. „Din finalul acestei veri vom avea o cu totul altă abordare pentru parcări”, spune Coliban la acea vreme. Imediat vine iarna, iar până îna alta, singura altă abordare este pierderea proceselor cu P&P, pas cu pas.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în Tohanu Nou și Predeal

După cum se arată și în minuta instanței, sentința nu este definitivă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate