blog-logo

FC Braşov caută antrenor! Ilie Stan a fost dat afară!

FC Braşov caută antrenor! Ilie Stan a fost dat afară!

Antrenorul Ilie Stan a fost demis de la FC Braşov. Anunțul a fost făcut de preşedintele clubului, Ioan Mărginean.

Eu am luat această decizie din cauza rezultatelor foarte slabe obținute de echipă. Astăzi sau cel târziu mâine veți afla numele noului antrenor. Locul 15 cu doar 9 puncte în 9 etape reprezintă mult prea puțin în comparație cu ceea ce oferim. Îi mulțumim lui Ilie Stan pentru tot ceea ce a făcut. Nu avea nicio clauză de reziliere. Vom vedea la comisiile FRF dacă trebuie să-i plătim sau nu clauza de reziliere”, a declarat preşedintele de la FC Braşov, Ioan Mărginean.

„Vrem să aducem un antrenor care să scoată jucătorii din blocajul psihic în care au intrat. Am avut un start de sezon mult prea slab în comparație cu aşteptările pe care le aveam. Sper să luăm cea mai bună decize în numirea noului tehnician. Voi propune 3-4 persoane. Este bine că noul antrenor va avea două săptămâni prilejuite de pauza competițională”, a precizat Şerban Moraru, directorul sportiv de la FC Braşov.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

După 9 etape, FC Braşov este pe locul 15 în Liga 2, cu 9 puncte. În runda din weekend, stegarii au fost învinşi, în deplasare, de ultima clasată, Astra Giurgiu, scor 2-0. După pauza competițională, FC Braşov va avea un program infernal. Va întâlni, în ordine, pe Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, Hermnanstadt şi Universitatea Cluj.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate