blog-logo

Argumentele consilierilor locali PSD de a nu vota noua organigramă a Primăriei

Argumentele consilierilor locali PSD de a nu vota noua organigramă a Primăriei

Grupul de consilieri locali PSD Brașov nu a votat nici în ședința de astăzi, pentru noua organigramă a Primăriei.

„Transmitem tuturor brașovenilor faptul că noi nu vom vota o organigramă lipsită de logică și justificare, doar pentru că USR își dorește să treacă acest proiect. Se propun 65 de posturi noi, financiar însemnând peste 1 200 000 euro cheltuiți fără niciun fel de eficiență”, spune Lucian Pătrașcu, liderul cosnilierilor locali PSD.

Ba, mai mult, este strigător la cer ca pentru cele mai „încărcate” servicii din Primărie să se propună doar câte un singur post.

„Să luăm exemplul concret al Direcției Arhitect Șef, acolo unde în cadrul Serviciului Autorizări Construcții (serviciul care emite autorizațiile de construcție) se propune înființarea unui singur post, iar pentru Serviciul Amenajarea Teritoriului (serviciul cel care emite certificatele de urbanism) nu se propune nici măcar un post nou. Cum se dorește binele brașovenilor și eficientizarea serviciilor din cadrul Primăriei, când chiar pentru punctele forte, acolo unde este cea mai multă activitate, nu se doresc angajați mai mulți?”, a declarat consilierul Alexandra Crivineanu

Alte articole:   Virgil Popescu: Avem un preţ foarte mare la gaz, nejustificat 

Și la partea de investiții, consilierii PSD atrag atenția că „nu ni se pare normal și justificativ ca în cadrul Serviciului Investiții să nu se propună nici măcar un singur post, având în vedere că Brașovul este un oraș care are nevoie de proiecte, de investiții și de oameni în măsură să lucreze pentru acest capitol. Vom ajunge la finalul anului, mai sunt doar câteva luni și vom constata existența unui excedent bugetar, practic banii pentru investiții nefiind folosiți”, precizează Pătrașcu.

Acesta susține că va vota organigrama atunci când chiar se va ține cont de binele acestui oraș și de reala necesitate a înființării de noi posturi. Pentru aceasta „solicităm ca acest proiect de hotărâre să fie pus în dezbatere publică, pentru ca toți brașovenii și entitățile interesate să trimită sugestii și propuneri vizavi de proiectul noii organigrame, în termenul prevăzut de lege. Și, mai apoi, în urma tuturor sugestiilor și propunerilor primite, să se dea forma finală a acestui proiect”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.