blog-logo

Pătrașcu dezvăluie că primarul USR Allen Coliban a încercat de mai mult ori o alianță pe sub masă cu PSD!

Pătrașcu dezvăluie că primarul USR Allen Coliban a încercat de mai mult ori o alianță pe sub masă cu PSD!

Prședintele organizației municipale a PSD Brașov, Lucian Pătrașcu, a dezvăluit astăzi că primarul USR Allen Coliban a încercat, în repetate rânduri, o alianță pe sub masă cu PSD!!!!

„Un exemplu de ipocrizie din partea Primarului Coliban, constatata ieri in toata presa brasoveana, este acuzația că exista o coaliție între PSD si PNL, cand de fapt lucrurile stau de fapt invers. Desi USR avea o Alianta cu PNL, domnul primar Coliban a incercat in repetate randuri o alianta pe sub masă cu PSD. Atunci intrebarea fireasca este cine este «monstrul» dintre cele 3 partide politice?!”, a afirmat Pătrașcu. 

Solicitat să răspundă concret despre ce e vorba, Pătrașcu spune că au fost 3 întâlniri în biroul primarului. „În iulie ni s-a propus să facem o alianță pe proiecte. USR să voteze proiectele PSD, iar PSD ale celor de la USR: I-am spus că există o alianța oficială între USR și PNL, iar PSD oricum va vota toate proiectele în interesul comunității. Ni s-a pus atunci că este o declarație. Nu e adevărat. Am votat toate proiectele în interesul comunității, indiferent că vin de la USR sau de la PNL. Ultima întâlnire a fost tot în biroul dlui. primar, înaintea ultimei ședințe de Consiliu Local, unde mi s-a spus că vrea să vorbim despre ordinea de zi. I-am spus că ordinea de zi o discut cu colegii mei consilieri”.

Liderul PSD spune că, de la începutul mandatului, PSD nu are niciun fel de coalitie nici pe deasupra mesei, nici pe sub masă cu PNL sau USR.

Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în județul Vrancea 

„Aceste lucruri s-au văzut în decursul celor 12 luni de mandat, atunci când PSD a votat împotriva unor proiecte care nu reprezentau interesul brașovenilor, fiind singura voce din Consiliul Local, iar cele 2 partide din Alianță au trecut aceste proiecte.  Miercuri, saptamana aceasta, in cadrul sedintei de CL au fost proiecte la care PSD a votat impotriva deoarece acestea nu reprezentau interesele brasovenilor si nu erau transparente, iar alianta a aprobat aceste proiecte (de exemplu, reducerea organigramei la RIAL, să dăm afară oameni, în contextul în care directorul interimar și-a dublat salariul, organigrama Primăriei care nu are nicio justificare, alocarea către FC Brasov a 2.500.000 de lei, fără justificarea cheltuirii banilor publici etc). Dl. primar, am spus-o de mai multe ori si am sa va repet de fiecare data, consilierii locali PSD, vor vota intotdeauna proiectele care sunt in interesul brasovenilor si nu altfel. (ex UNTOLD)”, a afirmat Pătrașcu.

Alte articole:   Se închide agenția fiscală de pe strada Lungă

La final, social-democratul s-a arătat stupefiat de atacurile suburbane ale susținătorilor pe conturile de social-media ale lui Coliban: „Să vă fie rușine! V-ati aratat adevarata fata si am vazut cu totii cine sunt sustinatorii si simpatizantii dvs, indivizi care ameninta cu moartea consilieri locali si îi injura ca la usa cortului. Am crezut ca a fost o simpla intamplare  cu fostul subprefect Codrut Bucur, atunci cand a amenintat si a jignit un coleg europarlamentar, dar constat că acesta este stilul USR – să înjure și să amenințe”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.