blog-logo

HANDBAL: Corona Brașov, victorie în etapa a 4-a a Diviziei A

HANDBAL: Corona Brașov, victorie în etapa a 4-a a Diviziei A

Corona Brașov a învins fără emoții, ieri, echipa Centrului Național de Excelență de la Sfântu Gheorghe, scor 39 – 23 (17 – 11).

Elevele lui Alin Bondar au demonstrat în meciul de ieri că formează o echipă, jocul Coronei având o nouă față, cu faze închegate de joc și coerență în atac.

Se pare că sfaturile legate de încrederea în sine ale antrenorului principal, Alin Bondar, au prins rădăcini și au încolțit în moralul fetelor, aducând astfel un rezultat normal și așteptat, în această fază a competiției.

Rezultatul este unul normal pentru valoarea echipei noastre. Deși tabela de marcaj a înregistrat o diferență semnificativă, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să ne mulțumim cu forma actuală de joc. Trebuie să rămânem ancorați în realitate și să ne pregătim cu seriozitate pentru meciurile importante care vor urma. Felicit fetele pentru rezultat și implicare și felicit echipa adversă pentru că a venit la Brașov să joace handbal.” a declarat Alin Bondar, antrenor principal Corona Brașov.

Alte articole:   Ștefania Lopătaru, locul 7 la Cupa României de spadă la cadeți!

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Bitay Brigitta 6 goluri, Valentina Soreanu 4, Monica Bărăbaș 3, Georgiana Olaru 4, Ana Maria Vacariu 5, Bianca Voica 4, Cristina Iordachi 6, Patricia Moraru 5, Jelena Terzic 1, Gabriela Alexandra Dumitrașcu 1.

Următorul joc al Coronei va avea loc la Piatra Neamț în compania echipei locale duminică, 17 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate